this post was submitted on 06 Mar 2025
12 points (100.0% liked)

Mad og drikke

84 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] djmikeale@lemm.ee 6 points 1 week ago (4 children)

Jeg lavede den her opskrift i går. Det er helt vanvittigt hvordan noget så simpelt kan være så lækkert.

[–] President_Pyrus 3 points 1 week ago (3 children)

Cacio e pepe er min goto, når jeg vil have et hurtigt måltid. Men man skal virkelig sørge for at skaffe en pecorino! Bilka har en, så de kan nok også fås i Føtex.

[–] Tralle 2 points 1 week ago (1 children)

Pecorino romano nærmere bestemt, der er ret stor forskel på dem.

Det er lidt en kunst at lave en cacio e pepe. Et trick er at bruge kogevandet til pastaen som en "Bain-marie"

Ellers skal man gøre den idiotsikker med majsstivelse.

[–] President_Pyrus 2 points 1 week ago

Det er så også Pecorino Romano, som Bilka har :)

load more comments (1 replies)
load more comments (1 replies)