this post was submitted on 02 Oct 2025
11 points (100.0% liked)

Mad og drikke

120 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 

Hej valdemarskrokollektivet,

Jeg er på udkig efter hot sauce some går langt på literen. Jeg plejede at købe de større Valentino i Bilka da de stadig solgte dem for en del år siden, men siden da har jeg været lidt på herrens mark omkring hvad der bedst kan betale sig.
Har kigget lidt rundt og fandt en side der så ok ud mht. priserne.

Så jeg ville høre om i har bedre råd om købe hot sauces eller bare råd generelt omkring det at lave sin egen hot sauce hjemme? Jeg er frisk på det hele.

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] Klorofyl 3 points 3 weeks ago (1 children)

Lige præcis chilier kan jo dyrke ret godt i en lejlighed. Specielt hvis du har sydvendte vinduer.

Elsker også hvidløg, men ikke i min chilisovs. Det smager bare ikke særlig godt når man putter det i på den måde.

[–] RedSnt 2 points 3 weeks ago (1 children)

Elsker også hvidløg, men ikke i min chilisovs. Det smager bare ikke særlig godt når man putter det i på den måde.

På hvilken måde, fermenteret med resten af saucen? For som sagt, når jeg selv putter lidt frisk hvidløg i den pasta sauce jeg laver, hvilket stort set bare er passata med oregano, basilikum og lidt hot sauce, der tilsætter jeg også tit et fed hvidløg. Måske det kunne forbedres ved at stege let i lidt olie for ikke at være for skarp i smagen, men personligt kan jeg godt lide ingredienser der kan konkurrere med chilien.

[–] Klorofyl 3 points 3 weeks ago

Har ikke smagt det fermenteret sammen.

Mine smagsløg er gladest for hvidløg der enten er stegt af eller puttet på maden helt friskt. Hvis man bare putter hvidløg i og koger det lidt synes jeg det får en ikke så rar smag.