this post was submitted on 02 Oct 2025
11 points (100.0% liked)
Mad og drikke
120 readers
1 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Lige præcis chilier kan jo dyrke ret godt i en lejlighed. Specielt hvis du har sydvendte vinduer.
Elsker også hvidløg, men ikke i min chilisovs. Det smager bare ikke særlig godt når man putter det i på den måde.
På hvilken måde, fermenteret med resten af saucen? For som sagt, når jeg selv putter lidt frisk hvidløg i den pasta sauce jeg laver, hvilket stort set bare er passata med oregano, basilikum og lidt hot sauce, der tilsætter jeg også tit et fed hvidløg. Måske det kunne forbedres ved at stege let i lidt olie for ikke at være for skarp i smagen, men personligt kan jeg godt lide ingredienser der kan konkurrere med chilien.
Har ikke smagt det fermenteret sammen.
Mine smagsløg er gladest for hvidløg der enten er stegt af eller puttet på maden helt friskt. Hvis man bare putter hvidløg i og koger det lidt synes jeg det får en ikke så rar smag.