this post was submitted on 05 Jan 2024
12 points (100.0% liked)

Mad og drikke

79 readers
45 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Jeg starter fællesskabet med en ilddåb i form af en af de bedste retter det franske køkken kan byde på - bouef bourguignon. Det er praktisk talt oksekød, bacon, gulerødder, løg og porre kogt i en brun sovs mestendels bestående af rødvin. Billedet er fra engang i efteråret, hvor jeg fandt et par nedsatte grydestege.

Det er virkelig en ret man skal unde sig selv at lave en dag. Man skal dog være opmærksom på at det i høj grad er en simreret, så man skal senest gå i gang med at skære kød og grøntsager ud omkring kl 12 hvis man skal spise ved 18-19 tiden.

Prep: https://files.catbox.moe/07v1gq.jpg

Opksrift: https://www.dr.dk/mad/opskrift/boeuf-bourguignon

no comments (yet)
sorted by: hot top controversial new old
there doesn't seem to be anything here