Upset_Lie5276 at 2024-03-24 22:14:10+00:00 ID: kwehik3
Jeg tager det ud og lægger det i en pose, men jeg har egentlig aldrig tænkt over hvorfor, eller om det er den mest korrekte måde. Jeg synes bare de der foliebakker er lidt klamme.
Kommentarerne du skriver her sendes ikke tilbage til Reddit.
Upset_Lie5276 at 2024-03-24 22:14:10+00:00 ID: kwehik3
Jeg tager det ud og lægger det i en pose, men jeg har egentlig aldrig tænkt over hvorfor, eller om det er den mest korrekte måde. Jeg synes bare de der foliebakker er lidt klamme.
ColaMalurt at 2024-03-24 22:30:04+00:00 ID: kwek1lp
Hvis det kun er kød, og ikke andet som f.eks. kartoffelsalat eller andet, så pakker jeg altid maden om i en plastikbøtte - da jeg var yngre smed jeg det på en tallerken og vita wrap omkring, men nu giver det bedre mening i en bøtte med låg. Hvis der er mere i bakken lader jeg det ligge deri.
mikk0384 at 2024-03-24 22:17:48+00:00 ID: kwei3f0
Det er lige meget. Hvis der mangler plads i køleskabet eller bakken er meget stor så ryger den ud, ellers er det på må og få.
Plantemanden at 2024-03-25 00:39:50+00:00 ID: kwf483f
Så snart den originale emballage brydes, så forsvinder den "beskyttende atmosfære" som de kalder den, fra pakken.
Men hvis det kun er til i morgen... fuck it.
Til frys køber jeg så vidt muligt kød der er pakket uden luft, ellers kommer det i egen pose.
Zatea-dk at 2024-03-25 06:08:06+00:00 ID: kwg8kmx
Jeg kommer det i en pose, jeg skulle lige tænke om det nogensinde var sket for mig, og så huskede jeg da jeg kun lavede ½ fisk og smed resten i en pose til dagen efter.
Fun_Mistake4299 at 2024-03-25 07:21:11+00:00 ID: kwgegqv
"Resterende"?
Jeg bruger da hele pakken med kød.
Uåbnet bliver det i indpakningen indtil det skal bruges.
sylfeden at 2024-03-25 12:39:14+00:00 ID: kwh7e8f
Folie er det plastik/polystyren(flamingo) eller en gril bakke? Hvis bakken er af et egentligt metal folie, og vi snakker om tilberedte rester, ind i køleren som det er med plastik om. Så kan maden varmes i bakken.
Er det en plastik eller flamingo bakke, og hvis der ikke er vådt omkring maden og det der sugestykke er pillet ud, så er bakken fin, men plastik om. Hvis der er vådt omkring kødet, så skal kødet genpakkes.
item73 at 2024-03-25 08:52:43+00:00 ID: kwglg14
Kød skal ikke købes i foliebakker, men borset fra det så er det ligemeget med dagen efter. Ellers undgår jeg generelt at håndtere madvarer mere end højst nødvendigt, mine fingre og mine køkkenredskaber er uanset hvor rene de er, fyldt med bakterier, jo mindre jeg rør ved noget jo bedre.
AntagonizedDane at 2024-03-25 10:39:03+00:00 ID: kwgu6xj
Der er som sådan ikke noget i vejen med bare at smide bakken i fryseren. Jeg pakker det dog om, så der ikke bruges lige så meget plads i fryseren.