this post was submitted on 01 Sep 2024
9 points (100.0% liked)
Mad og drikke
79 readers
54 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Tidligt på ugen blev det til et par laksefileter med fettuccine og citronsauce. Hvis man aldrig har lavet en citronsauce før, så er det virkelig nemt: Tag en del hvidvin og kog ind i et minuts tid, tilsæt en del fløde, citronskal, citronsaft (beregn omkring en citron per person, sovsen skal jo smage godt syrligt) og smag til med salt og peber. Jævnes med maizena. Det tager 10-15 minutter at lave, så det kan klares mens fisken er i ovnen.
Forleden blev det så til boeuf bourguignon, som næsten må være min hofret. Franskmændene er jo bare geniale i deres køkken. Hvem udover dem kunne finde på at lave en sovs, som kødet får lov til at blive kogt mørt i?
I går fandt jeg 1,5 kg hakket oksekød i Bilka til 60 kroner, så i dag bliver det til en velvoksen omgang lasagne.