this post was submitted on 08 Oct 2024
13 points (93.3% liked)
Mad og drikke
78 readers
12 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Ristede løg på leverpostej er acceptabelt, men fame ikke remoulade!
Hvis du spørger min yngste, så kan man putte remoulade på alt.
Jeg putter det kun på følgende:
Hotdogs
Spegepølse
Fiskefilet
Leverpostej
Torskerogn
Fiskefrikadeller
Har jeg glemt noget?
Frikadelle/bøf/flæskestegs-sandwich. Og selvfølgelig dyppelse til fritter.
Edit: Og kødpølse! (Og hvad er alle de andre pølser så lavet af? 😨)
Roastbeef!
Fuck ja!
Dåsemakrel med Remo fungerer også udemærket
Nej, blev der sagt. Makrel med remo vælter min skorsten. Du er lige så mærkelig som mine børn. Tsk tsk tsk.