this post was submitted on 13 Mar 2025
10 points (100.0% liked)
Mad og drikke
84 readers
1 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Kåldolmere har jeg aldrig kunne sætte pris på. Men vi spiser nok 2-4 kg herhjemme, om ugen. @Tralle kunne du lokkes til at dele nogle af dine gode opskrifter på at bringe kål og kød sammen? :)
Får i kål er i bund og grund bare at koge kød og hvidkål i en gryde med lidt vand og salt og peberkorn.
Ellers den her tærte med palmekål (eller grønkål) https://www.huntem.com/da/vildtpie-med-frisk-gedeost-graeskar-og-sortkaal/ Den gør sig helt sikkert også godt med okse i stedet for vildt. (Hvis du vil lave den som på billedt så bag græskar lidt i ovnen inden, ellers er de rå i bunden når resten er brændt) Crown Prince græskar er super gode.
Sidst jeg var hjemme delte jeg en lille Savoykål i både, brændte stykkerne lidt på en af skæresiderne og brasierede dem i en rest dashi. Det var nu også godt.
Forårs ruller er gode at fylde godt med kål i.