this post was submitted on 02 May 2025
16 points (100.0% liked)
Forskning og Videnskab
121 readers
1 users here now
Dansk
Dette fællesskab er dedikeret til formidling og diskussion af primært dansk forskning og videnskab, eller forskning som har interesse for danskere eller Danmark i al almindelighed.
Der må postes på alle nordiske sprog, alle rigsfællesskabets sprog, samt på engelsk.
English
This community is dedicated to the dissemination and discussion of primarily Danish research and science, or research that is of interest to Danes or Denmark in general.
Posts may be made in all Nordic languages, all the languages of the Danish Realm, as well as in English.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Fermenterede mejeriprodukter aka syrnede mejeriprodukter ?
Nej, kefir (fermenteret) og ikke A38 (syrnet) osv., som jeg forstår det.
Nu hoppede jeg lige i kaninhullet. At syrne er en fermentering.
Om forfatteren mener alm syrnede produkter som yoghurt, skyr, olign aner jeg ikke.
EDIT: Nu læste jeg lige artiklen :) det er fordi kefir kulturen er specielt sund, indeholder flere gode svampe og bakterier. Kefir er en symbiotisk kultur mellem gær og bakterier, du kan udover det folk kender som kefir, som er mælkebaseret, også fermentere sukkerholdige drikke med det.
Ah cool, så ved ikke hvad forskellen er.