this post was submitted on 03 Jul 2025
8 points (100.0% liked)
Mad og drikke
109 readers
1 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Fruen og jeg skal have stegt flæsk med nye asparges kartofler fra egen avl.
Lækkert! Persillesovs til?
Stegt flæsk er en af de ting vi ikke rigtig snakker om herhjemme for at holde husfreden.
Skal det paneres eller ej?
Er er på hold "ingen panering" og jeg laver dem gerne i ovnen, og så må de hverken være for sprøde eller bløde.
Hun mener hårdnakket det skal paneres.
Selvfølgelig med persillesovs til, man bestiller jo heller ikke en vaffelis uden vaflen 😜
Og nej ingen panering da jeg synes flæsk bliver slasket af det. Flæsk for mig skal være sprødt men saftigt og jeg bruger to pander til formålet, en rødglødende for Maillard reaktionen og en knapt så varm en for færdigtilberedning. Men i aften bliver det på grillen da vi får gæster.
Paneres?
Stegt flæsk?
Kan man det?!?
Det har jeg aldrig overvejet, men det skal da helt sikkert prøves næste gang jeg skal lave stegt flæsk
Uhh, det lyder godt nok lækkert.