this post was submitted on 03 Jul 2025
8 points (100.0% liked)

Mad og drikke

109 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] President_Pyrus 4 points 5 days ago (10 children)

Jeg fik lavet pizza på mit nye bagestål i går. Det blev sgu lækkert - jeg har aldrig fået så sprød en bund før. Jeg skal dog finde ud af hvordan jeg undgår at pizzaen binder sig til pizzaspaden af metal. Bruger man for meget mel sætter det sig i klumper på pizzabunden, og bruger man ikke nok sidder pizzaen helt fast og er umulig at få af. Jeg ved at nogen bruger bagepapir, men jeg ved bare ikke hvor meget jeg er for ideen. Jeg tænker jo at direkte kontakt mellem stål og pizza er bedst.

[–] SorteKanin 3 points 5 days ago (8 children)

Jeg bruger selv bagepapir. Det er nemt og jeg tænker ikke at det gør så stor forskel for varmeoverførslen. Papiret er jo meget tyndt. Det holder også stålet rent.

Men jeg har aldrig prøvet uden bagepapir så ville egentlig meget gerne høre om en sammenligning :)

[–] President_Pyrus 3 points 5 days ago (1 children)

Det bliver også til pizza til frokost (man laver jo dej nok til flere dage ;) ), så jeg kan lige give en melding der.

[–] Tralle 4 points 5 days ago (1 children)
[–] President_Pyrus 3 points 5 days ago

Ja, se min anden kommentar. Det var relativt nemt at håndtere at få dejen strukket ud til en pizzabund, og den kunne sjovt nok nemt overføres til stålet :)

load more comments (6 replies)
load more comments (7 replies)