this post was submitted on 03 Jul 2025
8 points (100.0% liked)
Mad og drikke
108 readers
1 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Jeg bruger selv bagepapir. Det er nemt og jeg tænker ikke at det gør så stor forskel for varmeoverførslen. Papiret er jo meget tyndt. Det holder også stålet rent.
Men jeg har aldrig prøvet uden bagepapir så ville egentlig meget gerne høre om en sammenligning :)
Det bliver også til pizza til frokost (man laver jo dej nok til flere dage ;) ), så jeg kan lige give en melding der.
Lykkedes det?
Ja, se min anden kommentar. Det var relativt nemt at håndtere at få dejen strukket ud til en pizzabund, og den kunne sjovt nok nemt overføres til stålet :)