this post was submitted on 28 Aug 2025
10 points (100.0% liked)

Mad og drikke

115 readers
10 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] TDCN 7 points 1 week ago (4 children)

Nåh ja jeg fik også lavet rugbrød i går som jeg så lige har skiveskåret og gjort klar til fryseren.

Er begyndt at bruge surdej så måske min opskrift har brug for en opdatering så i kan være med også.

[–] Tralle 5 points 1 week ago* (last edited 6 days ago) (1 children)

Det er dælme et flot rugbrød!

Sådan et dejligt syrligt rugbrød med smør og ost, det er nu godt.

Og øllebrød! Uha uha

Og tommel op til badass brød guillotine

[–] TDCN 4 points 6 days ago* (last edited 6 days ago)

Tusind tak 😄 jeg er også meget stolt af mit rugbrød generelt. Har bagt i snart 10 år så har efterhånden fået godt styr på det. Følger nu mest bare min opskrift til punkt og prikke og så virker det for det meste. Men det med surdej er stadig ret nyt for mig men efter at have forhørt mig med et andet (nyt) familiemedlem hvor jeg har fået nogle små tips og tricks så kører det altså bare rigtig godt. Hvis der er interesse så kan jeg opdatere/forny min opskrift

Brød guillotine

Haha fedt. Kender den nu mest som en "brød maskine". Den er vidunderlig og helt fantastisk når man skal skiveskære et helt rugbrød. Den skal bare være fuldstændig skarp.

load more comments (2 replies)