this post was submitted on 17 Oct 2025
8 points (100.0% liked)
Mad og drikke
119 readers
10 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Jeg har selv i år lavet: Brombær/Anis, Hindbær/Anis, Fennikel skærm, Hyben, Blomme, Hyldebær
Tidligere har jeg lavet Slåen (altid et hit), Solbær, Fennikel og Hybenrose blade, Sød skærm, Røllike
Regner med at lave Slåen igen, men da de skal have været frosne håber jeg på et par tidlige vinterdage.
Fennikel har jeg ikke prøvet endnu, hvordan bliver farve og smag?
Og tak for gide ideer
Fennikel giver Anis/Lakrids smag. Den jeg lavede med fennikel skærm blev lidt for heftig. Jeg tror jeg næste gang vil bruge lidt mindre skærm og måske bløde den lidt op med citronskal eller lignende.
Farven er eller en flot let gylden farve