Jeg er ret vild med slåen snaps, selvom det nok er oldschool :) du kan også lave en af mælkebøtte rødder, den ser ret sej ud, men skal stå mindst et år...
Mad og drikke
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Mælkebøtte lavede jeg sidste år, den var smuk. Meget. Smagen var dog desværre ikke så nødde som håbet
Jeg har ikke selv erfaring med det, men jeg har da nydt godt af andres gode arbejde. Så jeg siger bare at intet slår en god klassisk porsesnaps!
Klassiker der aldrig slår fejl!
Valdnød og porse er altid godt. Solbær er også godt, dog meget sød.
Tak, valnød er faktisk et godt bud.
Julestok? Hahaha anede ikke de hed det.
Det svenske ord for dem kommer vi aldrig til at slå!
Polkagris
Haha nej, det kan noget
Slåengin har altid været et hit her.
En anden god ting har være Umeshu, men den laves på umodne blommer, så det er nok lidt sent nu.
Jordbær/Rabarber-gin er også god.
Uha det var en fantastisk ide. Havde slet ikke tænkt i gin
Jeg har selv i år lavet: Brombær/Anis, Hindbær/Anis, Fennikel skærm, Hyben, Blomme, Hyldebær
Tidligere har jeg lavet Slåen (altid et hit), Solbær, Fennikel og Hybenrose blade, Sød skærm, Røllike
Regner med at lave Slåen igen, men da de skal have været frosne håber jeg på et par tidlige vinterdage.
Fennikel har jeg ikke prøvet endnu, hvordan bliver farve og smag?
Og tak for gide ideer
Fennikel giver Anis/Lakrids smag. Den jeg lavede med fennikel skærm blev lidt for heftig. Jeg tror jeg næste gang vil bruge lidt mindre skærm og måske bløde den lidt op med citronskal eller lignende.
Farven er eller en flot let gylden farve