this post was submitted on 07 Jan 2024
11 points (100.0% liked)

Mad og drikke

79 readers
45 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Her i hjemmet er det ofte lidt en udfordring med opfindsomheden når det kommer til middagsmad, og det er mest fordi at vi skal finde noget som husets toethalvt-årige også gider at spise. Vedkommende er ikke som sådan kræsen, men er blot som en almindelig toethalvt-årig tror jeg. Det er sjældent at en tallerken mad bliver tømt, og hvis man spørger dem om hvad de har lyst til at spise til aftensmad, og dernæst tilbereder det, er der heller ingen garanti for, at der bliver spist en nævneværdig mængde.

Pastaretter plejer altid at fungere (især Mac N' Cheese), og tofu stegt i sesamolie. Men man vil jo gerne variere kosten bare en lille smule for de små, så derfor:

Til jer med småbørn, hvilke retter laver i til jeres rollinger, som de gerne spiser? Vi er en vegetariansk husstand, men laver kød til ungen ca et par gange om ugen, så både kødretter og vegetarretter er velkomne.

EDIT: Tusind tak for alle kommentarerne, der er masser af fantastiske forslag!

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] letraset 3 points 1 year ago

🙃 du har ret, der er bare intet system i de små menneskers hoveder når det kommer til mad, elsker historien med fisken der bliver spist som kylling, sådan en har vi også haft, men kan ikke huske hvilke ting der blev byttet om på hos os. Sjovt var det.

Som @EvilCartyen@feddit.dk skriver, så er sulten den bedste kok. Det handler nok en del om, at vi skal være bedre til at lave mad som vi selv har lyst til at spise (i øjeblikket er det mest det modsatte paradigme der hersker), og så kan barnet prøve flere ting på den måde.