Sidste år satte vi en vindrue i haven, og i år er den allerede blevet rigtig stor, og har fået nogle dejlige blå druer uden kerner.
Ungerne gider dog ikke at spise dem - så jeg har lavet marmelade af dem. Det blev rigtig godt! Fik 4 glas marmelade ud af 1 kg druer.
Der er flere druer tilbage, så det kan være jeg ordner en runde mere i weekenden.
Mad og drikke
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Tør man sige fermentering?
Fermenterede vindruer?
Jeg kan ikke lige forestille mig hvad jeg skal bruge dem til. Har du nogen ideer?
Jeg redigerer lige her:
Tænker du alkohol? :D Den fløj lige over hovedet på mig haha
Jeg tænker helt bestemt på en klassisk alkoholisk drik, der laves på vindruer ;)
Woooosh
Yeah... Jeg tror jeg trænger til noget ferie :P
Jeg var ovre i fermenteret kål og sådan noget værk.
Så er der tørrede tragtkantereller til fadeburet.
En af mine absolutte yndlingssvampe. Helt geniale at bløde op og stege til topping på ris, i supper, sammenkogteretter, kan males til mel og bruges som "instant" svampesmag i saucer osv. Virkelig brugbar