VonReposti

joined 2 years ago
[–] VonReposti 3 points 3 days ago

http://hvorforflagerbussen.dk/

Den fungerer desværre ikke lige så godt på den rigtige side af Storebælt. Men som andre siger er det sikkert Prinsesse Isabella.

[–] VonReposti 1 points 1 week ago (1 children)

It's Top Secret!

[–] VonReposti 7 points 1 week ago (3 children)

As a vodka enjoyer, I do love me a good Vodka Martini. But that shaken thing Bond has going on is pure blasphemy.

It's worth remembering that the taste doesn't just come from the vodka so the vermouth is equally important.

[–] VonReposti 7 points 2 weeks ago

Jeg har brugt 5 timer af min søndag på at løse produktionsproblemer. Jeg håber jeres har været bedre :p

Prikken over i'et er at vi bliver kun betalt et rådighedsbeløb i vagtordningen og ikke for den tid vi bruger på at løse problemet...

[–] VonReposti 3 points 2 weeks ago

Tja, noget af årsagen til at de mener det bliver et shitshow er at det har været et shitshow de sidste par år :p

Forskellen er at i år har vi bare mange flere nye features der kan gå i stykker...

[–] VonReposti 6 points 2 weeks ago (2 children)

Jeg har vagten henover sommer-/vintertidsskiftet. Jeg har hørt at det bliver et shitshow...

[–] VonReposti 7 points 2 weeks ago

Ja, det er sgu ikke lige de roaring twenties som vi blev stillet i udsigt til.

[–] VonReposti 6 points 3 weeks ago (3 children)

Yes, except of course The Scene. IIRC only two of the mentioned trackers still exist today.

[–] VonReposti 2 points 3 weeks ago

Aldi has left Denmark so the map is a bit outdated.

[–] VonReposti 11 points 3 weeks ago (4 children)

Dropper navneforbud på grund af medierne

Henrik Sass Larsen og hans advokat, Peter Lundmark Jensen, gik egentlig efter at få nedlagt navneforbud i sagen.

Det har de nu droppet, fordi sagen er blevet omtalt i medierne "på en sådan måde, at min klients identitet er tydeliggjort", siger advokaten i en pressemeddelelse.

Det er sgu træls at medierne ingen gang kan holde igen. Det er en alvorlig forbrydelse, men ingen fortjener at blive dømt af folkedomstolen før retten går givet sin mening til kende.

[–] VonReposti 10 points 3 weeks ago (6 children)

“We stopped using those years ago, gramps.”

And here I am wasting my money on 24 TB obsolete HDDs when I could have just bought SSDs.

[–] VonReposti 15 points 3 weeks ago (1 children)

Studies show that people and businesses prefer personalized ads which support jobs and economic growth, and give people access to free online services.

Source please!

 

Som en stædig amatør bartender har jeg altid været af holdningen at en rigtig Whiskey Sour laves med en Bourbon fra Kentucky!

Men de seneste begivenheder har fået mig til at udfordre dette, så jeg smuttede ned forbi min lokale alkohol dealer (som desværre ligger på den anden side af vejen, hvilket giver lidt øhh... alkoholiker-udfordringer :p)

Målet var simpelt. Kunne jeg finde en whiskey der havde samme sødme og var lige så blød som en Bourbon, så den kunne bruges i mange af mine favorit cocktails?

Handlen faldt på en Canadian Club (standard, men jeg købte også en 12 års til senere test).

Resultatet? Tjoo, jeg må nok bide min stædighed i mig og indrømme at man KAN bruge andet end Bourbon i en Whiskey Sour. Men min Canadian Club er ikke lige så blød som min trofaste og prisvenlige Jim Beam. Årsagen er ret simpelt det tørre klima som Bourbons bliver lavet under, så det kom ikke som en overraskelse.

Men den lidt mere spidse kant på den canadiske kan sgu noget ovenpå lidt citron og æggehvide og der sidder også en lille eftersmag som er lidt mere behagelig end den amerikanske contender, men det er nok fordi egesmagen popper lidt igennem her, hvilket jeg som whiskey elsker nu godt kan lide. Mine anti-whiskey gæster (ja, de findes desværre...) ville nok synes mere om amerikaneren, men det er små detaljer og de vil nok ikke mærke den store forskel.

Så kan man bruge en canadisk whiskey i en Whiskey Sour? Ja for satan! Det er sgu bare at gå løs.

Opskrift til de nysgerrige:

  • En stor isterning og et par små i en shaker (for displacement og dilution)
  • 50 ml whiskey (find du bare trygt din canadiske favorit frem)
  • 30 ml citronsaft (cirka en halv citron)
  • 20ml sukkersirup
  • Æggehvide fra 1 æg

Hold godt på shaker og låg og giv det så dit livs rystetur! Tro mig, en Whiskey Sour skal have hele armen.

Kom en stor isterning i et Old Fashioned glas og hæld derefter din cocktail i. Kom et par dråber Angostura bitters i og pynt gerne med et marachino kirsebær. Og så er der ikke andet at sige end skål!

Nå, men jeg har vist lavet mig et par cocktails som jeg må vende tilbage til.

 
 
 

Så kan vi godt klappe os selv lidt på skulderen

 

Altså, det var en okay cider men det var fandeme en ringe IPA! Måske jeg skal øve mig lidt mere på det franske...

view more: next ›