this post was submitted on 30 Aug 2024
        
      18 points (95.0% liked)
      Mad og drikke
    119 readers
  
      
      13 users here now
      For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
        founded 2 years ago
      
      MODERATORS
      
    you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
    view the rest of the comments
 
          
          
Det er afsindigt stærkt. Det skal helt klart heller ikke spise rent. Der skal bare lidt i en portion mad.
Ah det giver bedre mening! Hvor længe kan sådan en holde?
kender ikke holdbarheden. Læste mig til at man kan konservere ved at iblande 10 - 20 % sukker og 10 - 20 % eddike og 1 - 2 % salt. Brugte 25% sukker og 20% eddike og 2% salt, så tænker at den holder længe, hvilket er smart, da den bestemt ikke bliver spist lige med det samme. Hvis man undlader eddike, skal man op på mindst 50% sukker, som fx i marmelade.
Ellers kan man jo lave en fermentering af chilierne. Så holder de længere og smager bedre. ChiliChump på YouTube har oceaner af opskrifter.