this post was submitted on 26 Jun 2025
12 points (100.0% liked)
Mad og drikke
106 readers
2 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Uha, lækker idé!!
Det var en konge ide fra urt der!
Skal det være rigtig vildt køber du en liter Oscar fond https://vinogkokken.dk/brand/9-oscar Behøver ikke være på køl før åbning
Så kan du køre en konge risotto på trangiaen!
Æg kan godt holde sig uden køl, Danmark er et af de eneste lande der har krav om køl. https://samvirke.dk/artikler/holder-aeg-laengere-naar-de-er-paa-koel Det åbner måske for lidt retter.
Genial idé med æg - porcherede æg here I come! Og god pointe med fond og holdbarhed.
En pasta carbonara er lavet med ingredienser der kan holde sig længe; tørret pasta, hårde oste (parmesan, pecorino), æg, hvidløg, og guanciale/bacon.
Det var praktisk når kulsvierne (carbonarierne) var oppe i bjergene og brænde kul I mange dage i træk.