this post was submitted on 26 Jun 2025
12 points (100.0% liked)
Mad og drikke
106 readers
2 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Ja, med et stål kan man rimeligt nemt lave super gode pizzaer hjemme, sandsynligvis også langt bedre end fra det lokale pizzaria, men det er også lidt en anden form for pizza de laver der.
Vi kalder dem provins-pizza 🙂 Intet ondt ment med det, kan sagtens tage en salat-kebab pizza dagen der på.
Med de små ovne kommer man måske lidt nærmere de italienske. Og så er de gode til pitabrød også.
Jeg synes faktisk også jeg kommer rimelig tæt på det italienske med stål. Med det høje proteinindhold får jeg en sprød bund der bliver godt brunet, det giver virkelig noget. Jeg siger bare, du behøver altså ikke sådan en ovn for at lave en god hjemmepizza :)
Nu skal du ikke tale mig fra den. Jeg er jo sikker på min livskvalitet bliver forbedret 600% hvis jeg får en 😄
Jeg taler dig jo ikke fra det, jeg taler dig bare imod stålet i stedet for 😈. Det er desuden også langt billigere end sådan en pizza ovn