this post was submitted on 04 Sep 2025
9 points (100.0% liked)

Mad og drikke

115 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 2 years ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] President_Pyrus 8 points 3 days ago (1 children)

Jeg lavede kyllingesuppe i søndags, som jeg så har spist rester af siden. Et godt tip er at krydre den rigeligt med gurkemeje. Det giver en flot gul farve og en let styrke, som er utrolig lækkert til kylling.

[–] President_Pyrus 5 points 2 days ago (1 children)

Og jeg har sgu lige lavet mig en lille pastadej. Så det bliver til en carbonara med hjemmelavet pasta til aftensmad. Og naturligvis med guanciale og pecorino!

[–] Tralle 4 points 2 days ago* (last edited 2 days ago) (1 children)

Carbonara er sindsygt godt, og en fuckfinger lige i ansigtet på enhver ernæringsekspert 😄

[–] President_Pyrus 3 points 2 days ago

Særligt når man fik lavet pasta af 2 æg og 200 gram mel til én oerson. Til gengæld er der noget smukt i at man har en ret, der kræver mindst tre forskellige dyr. Guancialen laves af svinekæber, pecorino er en ost der laves på fåremælk og så æg fra hønsene.