this post was submitted on 12 Mar 2024
11 points (100.0% liked)

Mad og drikke

79 readers
46 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Jeg eksperimenterer med at lave hjemmelavet pizza på et bagestål. Det går generelt ret godt og de er virkelig sprøde og lækre 🍕😋.

Jeg havde lyst til at at prøve nogle forskellige oste for at se om jeg kunne finde en der var bedst til pizza på den måde. Også for at se om der var nogen stor forskel (og det var der, som i kan se).

Her har jeg prøvet to oste:

  1. I den øverste halvdel har jeg brugt Galbani Mozarella Cucina, som kan findes i Føtex. Det er en mozarella med lav fugt-indhold og derfor skulle den være god til pizza. Den er ikke revet i forvejen så man skal selv rive den.
  2. I den nederste halvdel har jeg brugt Karoline's Køkken Revet Mozarella, som jo er lidt nemmere at bruge.

Resultatet er tydeligt - Karoline's mozarella holder simpelthen ikke til den 300 graders varme ovn og ender med at blive brændt på toppen flere steder. Galbani vinder og smager fantastisk :)

you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
[–] SorteKanin 3 points 1 year ago

Det sjove er at jeg faktisk også prøvede karolines køkkens pizzatopping (som jo rent faktisk ikke engang er ost og er meget syntetisk) og den fungerede faktisk bedre end den revne mozarella - men Galbani vinder stadig (fik desværre ikke taget et billede af den sammenligning).