this post was submitted on 18 Mar 2024
1 points (100.0% liked)
/r/Denmark
153 readers
1 users here now
GÅ TIL FEDDIT.DK
Kommentarerne du skriver her sendes ikke tilbage til Reddit.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Lascivian at 2024-03-18 21:47:55+00:00 ID:
kvhnat3
Er der opskrifter lavet med udgangspunkt i blandingsprodukter?
Er alle opskrifter ikke med "smør"?
asafeplaceofrest at 2024-03-18 22:25:10+00:00 ID:
kvhtkfo
Jeg ved ikke, hvordan smør er lavet i Danmark, men hvis fløden er nu 36% i stedet for 38%, så kan smøret også ændres, da det er lavet af flød. Hvis man bager med smør, så kan det godt nok have en stor effekt.
Lascivian at 2024-03-18 22:37:17+00:00 ID:
kvhvjk2
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=CELEX%3A32013R1308
asafeplaceofrest at 2024-03-18 22:43:54+00:00 ID:
kvhwmci
Det bliver interessant at se, hvor længe indtil det bliver lavet om. Eller om de danske mejerier faktisk overholder det.
MeagoDK at 2024-03-18 23:30:27+00:00 ID:
kvi46nc
De overholder den. Det er lige til varemærkebeskyttelse i EU (ligesom feta og champagne)
asafeplaceofrest at 2024-03-18 23:31:14+00:00 ID:
kvi4b8s
Godt at høre. Men vi skal holde øje med det.
Pasteurr at 2024-03-19 07:53:00+00:00 ID:
kvjsqio
Hold endelig øje med Big Smør. Mejeriernes watchdog sover aldrig.
LFK1236 at 2024-03-18 23:04:39+00:00 ID:
kvi006b
Tja, fedtprocenten i smør kan også variere, ligeså med mælk og fløde.