this post was submitted on 18 Mar 2024
1 points (100.0% liked)
/r/Denmark
153 readers
1 users here now
GÅ TIL FEDDIT.DK
Kommentarerne du skriver her sendes ikke tilbage til Reddit.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
maxm at 2024-03-18 19:01:24+00:00 ID:
kvgtsp8
FFS når de ændrer deres produkter så risikerer man at de opskrifter der er lavet ud fra den gamle ikke virker længere. Det er usselt.
Lascivian at 2024-03-18 21:47:55+00:00 ID:
kvhnat3
Er der opskrifter lavet med udgangspunkt i blandingsprodukter?
Er alle opskrifter ikke med "smør"?
asafeplaceofrest at 2024-03-18 22:25:10+00:00 ID:
kvhtkfo
Jeg ved ikke, hvordan smør er lavet i Danmark, men hvis fløden er nu 36% i stedet for 38%, så kan smøret også ændres, da det er lavet af flød. Hvis man bager med smør, så kan det godt nok have en stor effekt.
Lascivian at 2024-03-18 22:37:17+00:00 ID:
kvhvjk2
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=CELEX%3A32013R1308
asafeplaceofrest at 2024-03-18 22:43:54+00:00 ID:
kvhwmci
Det bliver interessant at se, hvor længe indtil det bliver lavet om. Eller om de danske mejerier faktisk overholder det.
MeagoDK at 2024-03-18 23:30:27+00:00 ID:
kvi46nc
De overholder den. Det er lige til varemærkebeskyttelse i EU (ligesom feta og champagne)
asafeplaceofrest at 2024-03-18 23:31:14+00:00 ID:
kvi4b8s
Godt at høre. Men vi skal holde øje med det.
Pasteurr at 2024-03-19 07:53:00+00:00 ID:
kvjsqio
Hold endelig øje med Big Smør. Mejeriernes watchdog sover aldrig.
LFK1236 at 2024-03-18 23:04:39+00:00 ID:
kvi006b
Tja, fedtprocenten i smør kan også variere, ligeså med mælk og fløde.
Pasteurr at 2024-03-19 07:53:14+00:00 ID:
kvjsr5m
Rolig.
maxm at 2024-03-19 08:11:19+00:00 ID:
kvju4qo
Næh. I tyskland er de endt med "piskefløde" der er 30% fedt og som ikke kan piskes. Derfor tilsætter de stabilisator som gør at det kan piskes op.
Vi skal ikke have udvandet og industrialiseret vores råvarer mere end de allerede er"
Desuden er det mit arbejde at lave opskrifter, og det er mig folk skriver til når de ikke virker.
Pasteurr at 2024-03-19 08:13:57+00:00 ID:
kvjubtn
Infantilt.