this post was submitted on 20 Mar 2024
14 points (93.8% liked)
Mad og drikke
79 readers
46 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Man kan sylte med det, man kan lave forskellige dressinger og dip, og man bruger det i forskellige retter der kræver syre. Bruger du aldrig eddike? 🙂
Ikke rigtig faktisk 😅. Jeg ved ikke helt hvilke retter det er godt i og jeg har ikke rigtig nogen fornemmelse af hvad det tilføjer af smag og sådan.
Jeg bruger æblecidereddike i mange forskellige retter, men det er især godt i Dhal, svampestuvning og henkogte kødretter. Det tilføjer en smule sødme og en smule syre, som oftest komplimenterer og forstærker andre smage. Den er også en fast ingrediens i salat sammen med salt og olivenolie.
Kommer også an på eddiken, men eddike er jo syrligt. Æblecidereddike er mindre syrlig og mere frugtig end så mange andre slags eddiker.