this post was submitted on 28 Mar 2024
16 points (100.0% liked)
Mad og drikke
79 readers
46 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.
Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/
Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.
Tror smøret er med til at gøre dem bløde.
Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.