this post was submitted on 28 Mar 2024
16 points (100.0% liked)

Mad og drikke

79 readers
54 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 
top 6 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] VonReposti 7 points 11 months ago (1 children)

Hvor er sovsen??

Hilsen Jylland

[–] President_Pyrus 3 points 11 months ago

Den må være i Jylland. Jeg kunne kun finde på at overholde min flæskestegssandwich eller burger/bøfsandwich med sovs hvis jeg befandt min i Jylland.

Hilsen København

[–] President_Pyrus 6 points 11 months ago (1 children)

Som lovet, så blev det til flæskestegssandwich i dag. Og så endda med hjemmelavet syltede agurker og burgerboller! Det er altså bare så lækkert

[–] Klorofyl 3 points 11 months ago (1 children)

Blev bollerne bløde i overfladen ? I så fald, hvordan opnår du det?

[–] President_Pyrus 3 points 11 months ago (1 children)

Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.

Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/

Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.

[–] Klorofyl 3 points 11 months ago

Tror smøret er med til at gøre dem bløde.

Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.