Hvor er sovsen??
Hilsen Jylland
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Hvor er sovsen??
Hilsen Jylland
Den må være i Jylland. Jeg kunne kun finde på at overholde min flæskestegssandwich eller burger/bøfsandwich med sovs hvis jeg befandt min i Jylland.
Hilsen København
Som lovet, så blev det til flæskestegssandwich i dag. Og så endda med hjemmelavet syltede agurker og burgerboller! Det er altså bare så lækkert
Blev bollerne bløde i overfladen ? I så fald, hvordan opnår du det?
Ja, de blev meget bløde og lækre i overfladen. Jeg var meget positivt overrasket.
Jeg brugte denne opskrift: https://madensverden.dk/burgerboller/
Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det kan være fordi jeg penslede bollerne i en blanding af æg og mælk. Det er bestemt en opskrift jeg vil bruge igen på burgerboller - de blev lidt briocheagtige på grund af smøren.
Tror smøret er med til at gøre dem bløde.
Og så fordi de er ret flade så de kan gennembages på ti minutter = der når ikke at komme så meget skorpe.