this post was submitted on 22 May 2025
8 points (100.0% liked)

Mad og drikke

100 readers
1 users here now

For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!

Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.

Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.

founded 1 year ago
MODERATORS
 

Dette er tråden, hvor man kan snakke løst og fast om alt der har med mad at gøre.

Hvad har du lavet i ugens løb, og hvad står menuen på i weekenden? Uanset om menuen er pasta med ketchup eller créme brûlée, er man velkommen til at dele det

Denne tråd oprettes automatisk af botten hver torsdag kl 6.

Hvis du har spørgsmål til botten eller ønsker at bruge den på et fælleskab, så skriv til @President_Pyrus@feddit.dk .

God lille-fredag og bon appétit!

top 3 comments
sorted by: hot top controversial new old
[–] SorteKanin 4 points 1 week ago (2 children)

Hvis I skal lave en stor portion mad til flere dage, hvilke retter går I så efter? Jeg trænger til lidt inspiration.

[–] Tralle 4 points 1 week ago* (last edited 1 week ago)

Ethan cheblavovovski, eller hvad han hedder, brasierer et stort stykke kød som han bruger til forskellige ting i løbet af ugen.

Men som Pyrus skriver så er det ofte noget gryderet der egner sig bedst til frysning og er nemt at variere over ugens løb.

Ellers kog en kylling eller 3, så er der suppe, tarteletter og hønsesalat.

[–] President_Pyrus 2 points 1 week ago

Oftest kødsovs, som jo kan varieres en del. Men ellers så ting som chili con carne, mørbradgryde og andre gryderetter, som er nemme at fryse ned i portioner.