Hvis I skal lave en stor portion mad til flere dage, hvilke retter går I så efter? Jeg trænger til lidt inspiration.
Mad og drikke
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Ethan cheblavovovski, eller hvad han hedder, brasierer et stort stykke kød som han bruger til forskellige ting i løbet af ugen.
Men som Pyrus skriver så er det ofte noget gryderet der egner sig bedst til frysning og er nemt at variere over ugens løb.
Ellers kog en kylling eller 3, så er der suppe, tarteletter og hønsesalat.
Oftest kødsovs, som jo kan varieres en del. Men ellers så ting som chili con carne, mørbradgryde og andre gryderetter, som er nemme at fryse ned i portioner.