Shit. Det ser vildt lækkert ud. Hvor længe måtte du dreje den i mikroovnen for at smelte toppen? /s
Back on topic: Jeg har et ømt punkt for god, gammel, dansk rødgrød (mormors opskrift).
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Shit. Det ser vildt lækkert ud. Hvor længe måtte du dreje den i mikroovnen for at smelte toppen? /s
Back on topic: Jeg har et ømt punkt for god, gammel, dansk rødgrød (mormors opskrift).
Jeg er på team rødgrød! Hjemmelavet, som min salige mor lavede det. Intet smager som sommer, som hjemmedyrkede røde bær i en rødgrød. God damn det smager godt.
Ellers har jeg aldrig afvist en sticky toffee pudding til dessert.
Uhh, det er svært at sige. Jeg elsker alle former for dessert og kage. Jeg laver dog altid rabarcrumble mindst en gang i rabarbersæsonen. Jeg er også barnligt glad for pandekager, som jeg måske laver en tand for tit ;)
Edit: Gammeldaws æblekage er også fantastisk!
Uh jeg er også på team crumble og specielt rabarber!
Og naturligvis også æblekage, som bedstemor lavede den.
Uha ja. +1 for pandekager og æblekage.
Har du tilfældigvis en opskrift på din rabarber crumble?
Jeg tror nok at jeg plejer at bruge Valdemarsros opskrift.