this post was submitted on 26 Jun 2025
12 points (100.0% liked)
Mad og drikke
106 readers
2 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Jeg har også haft success med en støbejernspande i min gamle ovn, men jeg synes det er svært at samle pizzaen og så overføre den til panden, på samme måde man kan med en plade. Jeg vil helst undgå at panden er udenfor ovnen i så kort tid som muligt, så Maillard effekten er så god som muligt.
Jeg bruger "kombispaden" fra bagestålet.dk til at samle pizzaen på og så overføre til stålet. Det fungerer super nemt.
Det kunne godt være at man skulle slå sparegrisen i stykker. Jeg har trods alt overvejet det længe.
Du stiller den på en kogeplade mens du fumler rundt, så taber den ikke varmen.
Men ja,det kræver lidt snilde.