Nyheder
For alle nyheder, hvad end de måtte omhandle.
Regler
1. Brug artiklens titel
Titlen på indlæg skal være titlen på nyhedsartiklen der linkes til. Du må dog gerne oversætte titlen hvis den ikke er på dansk, så længe oversættelsen er retvisende. En alternativ titel (fx i tilfælde af clickbait) eller vigtig supplerende information kan angives i kantede parenteser. Fx: "Clickbait titel [Beskrivende titel]". Dette sikrer at titlen på artiklen ikke er misvisende.
2. Brug ikke tekstfeltet ("body")
Link udelukkende til artiklen og brug ikke tekstfeltet ("body" på engelsk). Hvis du vil tilføje noget, så skriv en kommentar. Dette sikrer at debatten foregår fra et neutralt synspunkt der tager udgangspunkt i artiklen, og ikke en bestemt vinkling skrevet i tekstfeltet. Undtagelse: Det er tilladt at dele et referat af en artikel bag betalingsvæg i tekstfeltet.
3. Kun nye artikler
Artikler skal være mindre end en uge gamle. Dette sikrer at artikler faktisk er nyheder.
4. Debat-indlæg og andet skal markeres
Det er tilladt i et begrænset omfang at indlægge artikler der ikke som sådan er nyhedsartikler og ikke er skrevet af avisens ansatte (fx debat-indlæg eller læserbreve), men sådanne artikler skal markeres med [Debat] el. lign. mærkat i titlen af indlægget inden titlen på artiklen. Dette sikrer at brugere er klar over den potentielle højere bias der kommer fra debat-indlæg og sikrer at debat-indlæg ikke bruges til at skubbe en agenda.
Husk også at følge Feddit.dks generelle regler.
view the rest of the comments
Jeg prøver selv at minimere mit indtag af kød- og mejeriprodukter, og mælk er ret nemt at undgå da jeg synes at der er mange plantemælksprodukter der faktisk smager bedre. Og så er de langtidsholdbare hvilket betyder at man ikke skal ud og købe ind flere gange om ugen.
Men plantebaseret ost er fandeme en nederes oplevelse, så jeg ser virkelig frem til udviklingen! Generelt er der jo mange kødfri fermenterede produkter som faktisk smager ret godt, bl.a. blev jeg selv glad for Tæmpeh - det smager ikke af kød, men det smager godt nok af meget mere end de rene gule ærter som det er lavet af. Nu har jeg bare problemer med at finde det fordi min lokale Irma er lukket :(.
"Skærbar" er i øvrigt ikke er særlig godt navn, synes jeg. Det er lidt ligesom at kalde plantemælk for "hældbar" :P.