this post was submitted on 28 Jan 2024
12 points (100.0% liked)
Mad og drikke
79 readers
45 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Pasta kødsovs er også min goto i forhold til at lave mad til flere dage. Jeg har som regel kødsovs i fryseren, så jeg bare kan tage en portion op, hvis det skal være nemt. Men ellers egner de fleste gryderetter sig fint til det. Forslag: Mørbradgryde, chili con/sin carne, vindaloo (som jeg lagde op her i sidste uge), karryretter. Suppe er også billigt, og når jeg laver en gryde har jeg normalt mad til 4 dage. Ellers kan jeg faktisk også anbefale pizza. Dejen holder sig uden problemer i 3-4 dage i køleskabet, og så skal man bare forberede fyldet og rulle dejen ud dagene efter.
Chili con/sin carne er også min go-to.
Nogle gange flotter jeg mig og river gulerod i 🥕
Jeg foretrækker normalt at bruge pintobønner, men ellers er det jo en glimrende opskrift!
Note til selv: "Lær om pintobønner"
Husk også en dejlig masse chilli og spidskommen. Jeg giver den også gerne et godt skvæt Worcestershire sauce (naturligvis Lea & Perrins).