this post was submitted on 04 Jun 2024
18 points (100.0% liked)
Mad og drikke
79 readers
48 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 1 year ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Det ser sgu godt ud! Hvilken gryde har du brugt og hvor stor er den?
Gad godt vide hvordan den ville have set ud med lidt mere hævetid i gryden
En Mareld støbejernsgryde på omkring 5 liter
https://feddit.dk/comment/4905340
Edit: Og ja, næste gang får den et par timer i gryden, ligesom jeg normalt gør. Jeg plejer at smide den direkte i gryden efter at have strukket og foldet dejen 5-6 gange i skålen.