I love big holes in bread - it looks delicious
Mad og drikke
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
It is indeed, and as it is a no knead bread, it is almost too easy to make.
Now I'm intrigued.
Seriously - look it up. There is a reason people call it both the world's best and easiest bread. I highly recommend using an oven safe Dutch oven though, as it help to keep the moisture in during the first bake phase.
Will do, i even know someone with a Dutch oven. Thanks !
Synes ikke de holder så længe som kommercielle brød. Men med lidt vand på og en en tur i brødristeren plejer de at blive gode igen.
Det ser sgu godt ud! Hvilken gryde har du brugt og hvor stor er den?
Gad godt vide hvordan den ville have set ud med lidt mere hævetid i gryden
En Mareld støbejernsgryde på omkring 5 liter
https://feddit.dk/comment/4905340
Edit: Og ja, næste gang får den et par timer i gryden, ligesom jeg normalt gør. Jeg plejer at smide den direkte i gryden efter at have strukket og foldet dejen 5-6 gange i skålen.