I løbet af de sidste par uger har vi været forbi nogle sindsygt gode måltider, hvis jeg selv skal sige det 🙂
Højdepunkterne:
Bukkejagten er gået ind, konsortiet har tradition med at overnatte i shelter og lave mad over bål dagen inden. Vi lavede hel pighvar (en papilotte, ish), grillede asparges, nye kartofler og hollandaise.
Vi har fået en helt vild kæmpe salvie i drivhuset, og så er man jo nødt til at lave Saltimbocca. Det blev på kronspids fra sidste år. Det var (helt ustyrligt!) godt.
Jeg har kogt oksetalg af, så da vi havde besøg af et vennepar stod på hjemmelavede pommes, grillet oksehøjreb fra Dexter kvæg og en klassisk bearnaise. Jeg tror det uden sammenligning er noget af det bedste kvæg jeg har fået.
Det er synd bare at bruge fedtet en gang, så der blev kogt en stor omgang falafler på ingridærter, så har min bedre halvdel lidt hurtige måltider fra fryseren.
Ville prøve noget nyt med skovsnepper, inspireret af den klassiske ragu d'anatra lavede vi, hvad der så må være, en ragu d'beccaccia med en god pasta til. Det kan virkeligt også anbefales!
Søster har investeret stort i ny elektrisk pizzaovn, den blev indviet med maner. Jeg er grøn af misundelse.
Startet en rug-surdej og bagt rugbrød som blev brugt til underlag for en god sildemad - og det er også godt.