Hmmm.... Jeg ved ikke om jeg stoler på, at brødet er godt, når nu livshistorien er udeladt. Hvordan har den modstand, du har mødt, formet dit liv og dit brød?! Derudover ser det nu meget godt ud! Mens jeg stadig bagte surdejsbrød var det mit go-to brød.
Mad og drikke
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 1 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
Jeg er også blevet betaget af brødkunsten her på det seneste! Hvilken gryde bruger du?
Jeg bruger en cirka 4,5-5 liter emaljeret støbejernsgryde fra Mareld. Jeg er sikker på at den billige som Bilka jævnligt har på tilbud er ligeså god. Man skal dog være opmærksom på at emaljen godt kan blive noget medtaget med årene. Min er meget brunlig i bunden, så jeg bruger den kun til at bage brød i.