VonReposti

joined 2 years ago
MODERATOR OF
[–] VonReposti 17 points 1 day ago (1 children)

Hvis du stadig vil bruge DuckDuckGo, så kan du benytte https://noai.duckduckgo.com/

[–] VonReposti 2 points 3 days ago

Hopefully a chihuahua-sized wolf and not a wolf-sized chihuahua.

[–] VonReposti 8 points 3 days ago (1 children)

You have to be signed in to see the video...

[–] VonReposti 3 points 4 days ago

You got one of my top three on your list and the rest is probably top 25. I approve your list.

[–] VonReposti 4 points 1 week ago (1 children)

Techno festival. De har det med at gå all in på det visuelle.

[–] VonReposti 4 points 1 week ago

Awakenings. Absolut bedste festivaloplevelse til dato

[–] VonReposti 13 points 1 week ago (5 children)

Et lille postkort fra Holland

[–] VonReposti 9 points 1 week ago (1 children)

Hvis du er på udkig efter et nyt sted at kalde hjem, så har jeg aldrig haft problemer med Jyske Bank som jeg installerede gennem Aurora. Jeg har Play Integrity for andre apps, men jeg har ikke set JB benytte sig af det.

Med alle de Graphene folk på feddit så er det lige før vi kunne have nok rants til at lave en ugentlig tråd kaldet "Mit liv som Graphene bruger" xD

[–] VonReposti 1 points 1 week ago

You mean cutscenes?

[–] VonReposti 6 points 1 week ago

LPT If you back down a narrow corridor, make them come down single file, you can take them one by one.

[–] VonReposti 4 points 1 week ago

About 60m. 30 if I cut across the courtyard. It almost takes me longer taking the stairs down from 4th than walking the rest of the way.

[–] VonReposti 5 points 1 week ago (1 children)

So an ad-blocker-blocker-blocker?

 

Jeg prøvede at installere EWII's nye energi app på min Graphene telefon med Aurora på. Det viser sig dog ikke at være muligt. Den afhængighed vi går af Google er simpelthen grotesk og sager som dette gør det ikke meget nemmere...

 

Som en stædig amatør bartender har jeg altid været af holdningen at en rigtig Whiskey Sour laves med en Bourbon fra Kentucky!

Men de seneste begivenheder har fået mig til at udfordre dette, så jeg smuttede ned forbi min lokale alkohol dealer (som desværre ligger på den anden side af vejen, hvilket giver lidt øhh... alkoholiker-udfordringer :p)

Målet var simpelt. Kunne jeg finde en whiskey der havde samme sødme og var lige så blød som en Bourbon, så den kunne bruges i mange af mine favorit cocktails?

Handlen faldt på en Canadian Club (standard, men jeg købte også en 12 års til senere test).

Resultatet? Tjoo, jeg må nok bide min stædighed i mig og indrømme at man KAN bruge andet end Bourbon i en Whiskey Sour. Men min Canadian Club er ikke lige så blød som min trofaste og prisvenlige Jim Beam. Årsagen er ret simpelt det tørre klima som Bourbons bliver lavet under, så det kom ikke som en overraskelse.

Men den lidt mere spidse kant på den canadiske kan sgu noget ovenpå lidt citron og æggehvide og der sidder også en lille eftersmag som er lidt mere behagelig end den amerikanske contender, men det er nok fordi egesmagen popper lidt igennem her, hvilket jeg som whiskey elsker nu godt kan lide. Mine anti-whiskey gæster (ja, de findes desværre...) ville nok synes mere om amerikaneren, men det er små detaljer og de vil nok ikke mærke den store forskel.

Så kan man bruge en canadisk whiskey i en Whiskey Sour? Ja for satan! Det er sgu bare at gå løs.

Opskrift til de nysgerrige:

  • En stor isterning og et par små i en shaker (for displacement og dilution)
  • 50 ml whiskey (find du bare trygt din canadiske favorit frem)
  • 30 ml citronsaft (cirka en halv citron)
  • 20ml sukkersirup
  • Æggehvide fra 1 æg

Hold godt på shaker og låg og giv det så dit livs rystetur! Tro mig, en Whiskey Sour skal have hele armen.

Kom en stor isterning i et Old Fashioned glas og hæld derefter din cocktail i. Kom et par dråber Angostura bitters i og pynt gerne med et marachino kirsebær. Og så er der ikke andet at sige end skål!

Nå, men jeg har vist lavet mig et par cocktails som jeg må vende tilbage til.

 
 
 

Så kan vi godt klappe os selv lidt på skulderen

 

Altså, det var en okay cider men det var fandeme en ringe IPA! Måske jeg skal øve mig lidt mere på det franske...

view more: next ›