this post was submitted on 02 Oct 2025
11 points (100.0% liked)
Mad og drikke
117 readers
4 users here now
For billeder, spørgsmål, diskussioner og alt relateret til mad og drikke - lige hvad madhjertet begærer!
Opslag på fællesskabet skal være relateret til mad eller drikke, og opslag og kommentarer skal altid overholde feddit.dk's regler.
Hvis du har problemer med at uploade dit billede er det nok større end 10 MB (lagerplads er dyrt). Prøv eventuelt at konvertere billedet til webp, eller upload til catbox.moe i stedet og post et link til billedet i stedet for at uploade det.
founded 2 years ago
MODERATORS
you are viewing a single comment's thread
view the rest of the comments
view the rest of the comments
Hvad bruger i folk egentlig sådan nogle hot sauces til? Det er ikke rigtig en ting jeg bruger.
Det korte svar: alt! Jeg har relativt små børn og en kone som ikke værdsætter stærk mad, så jeg bruger det til at tilføje varme og smag til maden. Pt. er det en fast bestanddel af madpakken. Havreris, spidskål, kylling og en masse hotsauce.
Spejlæg, sammenkogte retter, karryretter osv. I en almindelig toast med ost og skinke, smager virkelig godt. Elsker smagen af chili. Frisk, tørret, fermenteret og syltet smager alle forskelligt. Kan bedst lide når man opnår smagen af chilien uden at der kommer så meget styrke at det går over gevind. Og også gerne uden at det smager af alt for meget andet. Eddike og hvidløg. Hvis min mad skal smage af hvidløg, putter jeg hvidløg i :=)
Som @Underbroen@feddit.dk sagde: Alt. Selvom jeg har MSG herhjemme så gør det bare ikke nok til at pifte retter op, ikke i forhold til chili. Dog i mit tilfælde primært pasta saucer for det er det jeg pt. er besat af at spise.